Om os

Cooking Avenue er en mad-og livsstilsvirksomhed, som fejrer og introducerer den afrikanske madkultur og de unikke madoplevelser, der følger med. En gennemsyrende passion for afrikanske madopskrifter førte til en virksomhed med fokus på afrikansk gastronomi. Og denne passion vil være klar og tydelig i de opskrifter, beretninger og muligheder, som du vil støde på her på hjemmesiden. Min kærlighed til mad og min kærlighed til det afrikanske kontinent vil derfor skinne igennem, når jeg prøver at tage dig med igennem min forståelse af, hvad det afrikanske køkken er, og hvad det afrikanske køkken kan. 

Gennem min autentiske og moderne nyfortolkning af det afrikanske køkken, hvor jeg holder fast i de afrikanske madkulturelle dyder kombineret med min kreativitet, er mit ønske at introducere dig til det afrikanske kontinent gennem dets fantastiske og varme madkultur. Jeg fokuser på at fordybe mig i den skandinaviske og afrikanske kogekunst, så jeg kan udvide min horisont og bringe dig de bedste madoplevelser.

Jeg håber, at jeg kan gøre dig begejstret for den afrikanske madkultur og bringe en masse appetitvækkende og velsmagende fornøjelser din vej.

Annette.