Privat Service

Privat kok

Book en privat kok til eget hjem hos Cooking Avenue. Det kan være til aftensmad til dig og din familie på hverdage, en intim middag med venner og veninder eller til en soiré med god mad, vin og cocktails. Som privat kok er nøgleordene for mig professionalisme og glade gæster. Sammen finder vi frem til en menu, som passer til dig og dine gæster. Jeg vejleder og hjælper gerne med sammensætningen af begivenheden.

Min erfaring som privat kok har klædt mig på til hurtigt at kunne fornemme, hvilke behov mine kunder har, og derfor ender det altid med succeshistorier, fordi du får en skræddersyet menu, der sidder lige i skabet. Når menuen er sammensat og godkendt, så går vi i gang med vores fælles opgave – at forkæle dine gæster. Som privat kok står jeg til rådighed for dig og dine gæster med godt humør og et smil på læben.

Privat dining

Giv dine gæster en eksotisk og eksklusiv madoplevelse, hvor du har muligheden for at kombinere forskellige madtraditioner. Jeg elsker god mad og jeg elsker kontrasten, der opstår ved at parre ingredienser fra forskellige kulturer. At turde udforske udover det sædvanlige er at turde leve. Som kok er et af mine kendetegn at være modig i min madlavning, hvilket har fået mig til at eksperimentere med det afrikanske køkken og kombinere det med elementer fra det nordiske, asiatiske, italienske og sydamerikanske køkken. 

Under privat dining er jeg til stede under hele serveringen for at give en holistisk oplevelse med fortællinger om den menu, der serveres. Jeg har særligt udvalgte samarbejdspartnere, så du gennem Cooking Avenue kan bestille ekstra hjælp i form af uddannede kokke, tjenere eller anden hjælp.