Catering & Events

Når du lader cookingavenue stå for maden, kan du glæde dig til en anderledes smagsoplevelse, som er udover det sædvanlige. Vi har masser af lækre cateringsmenuer, som du kan sammensætte, lige som du ønsker.

Buffet: 

Sammensæt et uformelt tag selv-bord med forskelligt udvalg, der vil glæde dig og dine gæster.

Brunch:

Sov længe og få tid til at kræse om dine gæster fra morgenstunden af.

Sammensæt en lækker brunch, hvor du selv bestemmer om din brunch skal være standard, sund eller ekstra lækker. Men uanset hvad du vælger, så garanterer vi en helt særlig smagsoplevelse.

Studenterfest:

Slip for bekymringer, og nyd dit barns bedrift. Lad os sørge for en lækker menu for at fejre den velfortjente studenterhue.

Konfirmation:

Sammensæt en konfirmationsmenu helt efter din og konfirmandens smag med familiens og gæsternes favoritter.

Sommergrill:

Er der overhovet noget bedre end sommer, sol og gode venner. Sammensæt en perfekt grillmenu med sommerens friske råvarer. Læn dig tilbage og nyd din gæsters selskab, mens vi sørger for maden.

Barnedåb:   

En barnedåb bør fejres med familie, gode venner og god mad. Bestil en velsmagende barnedåbsmenu til dine gæster, som skal være med til at fejre barnets første fest.

Bryllup: 

Sammen med jer, sammensætter vi den perfekte bryllupsmenu til den store dag. Vi står til rådighed fra start til slut. Ved bestilling af bryllupsmenu tilbyder vi en prøvesmagning. Så kan I trygt koncentrere jer om den uforglemmelige fest.